I tisdags började de små barnen på dagis igen och ordningen är återställd, nåja, nästan… Jag måste ha ordning på min dygnsrytm bara… I övrigt så har Alfred vägrat sova middag även på dagis. Jag kommer släpa med vagnen nästa vecka också och skulle han inte sova då så struntar jag i att ta med den… Kanske tar och säljer den, har ju favoritsulkyn kvar, en 20 år gammal Emmaljunga softy…

Vi har även fått hem magnetkontakten till grinden! Vi fick den igår (onsdag) och det monterades omedelbart och äntligen kan man slappna av lite och så fort Alfred öppnar grinden så ringer en dörrklocka i köket!

Jag mailade ju Jula och kritiserade dem riktigt ordentligt för deras personals bemötande, hade det bara varit en snäsig personal så hade man kanske kunnat ha överseende men nu var det 3 st på två olika dagar och till mig och maken separat. Varken jag eller maken är särskilt otrevliga när vi rågar efter hjälp (*host* om jag inte blir otrevligt bemött).

I alla fall, idag fick jag svar och som det verkar så kommer vi få ersättning för att vi fick ge 249 kr istället för 69 kr för magnetkontakten….