Etiketter

,

Igår var det dags att styra kosan mot Göteborg och kompisarna som hade välkomstfest för sin bebis. Vi kom för ovanlighetens skull iväg i tid och utan större bråk (kors i baken). När vi kom till Skrea Backe så svängde vi av för att tanka och *blurp* så kräktes Alfred…
Det blev både tankning och sanering av barn och så var vi iväg igen…

Vi kom till GBG och hittade fram lätt som en plätt och sedan var det socialisering på hög nivå och groffning av goda kakor i ett par timmar… Eftersom vi redan hade varit på väg i 4 timmar så fick vi uppsöka ett ökänt amerikanskt mathak på vägen hem. Resten av resan gick utan fadäser och jag lyckades tom sticka en halv mössa utan att bli åksjuk!
Imorse vaknade vi av Ian som kom in och sa att kycklingarna hade kommit ut… Och det hade de, 15 små ällingar, vissa så där svarta som vi vill ha dem. Nu hoppas vi bara att några av dem blir honom också, det tar ju ett tag innan man anar storleksskillnad på dem.

Fotbollsskolan började idag och maken var iväg med de två äldsta och jag och Alfred städade bilen och möblerade om bilstolar. Numera sitter de två bakåtvända bak, Ian i mitten och Alfred bakom passagerarstolen. Totte sitter fram och så är det en sittplats bakom förarstolen… Nu behöver det bara vara så här i ca 2 mån för sedan fyller Ian 4 år och han får en egen bältesstol och alla tre barnen kan sitta bak igen.