Etiketter

, ,


De sitter på trappan och äter äpple…

Idag har det varit en produktiv dag…. Jag började dagen med ett besök på arbetsförmedlingen och pratade med min nya handläggare inom JOB-garantin. Vi hittade lite nya vinklingar och ev ska jag gå en utbildning inom ”högre företagsadministrering” *fråga mig inte exakt vad det är*.

Efter det var jag och köpte garn till en Fåret Shaun som jag håller på och virkar som är beställd. Jag hann även med att handla lite och förmå lokala affären att ta in koffeinfritt kaffe så att jag kanske får ordning på dygnsrytmen….

Barnen hämtades på dagis och jag fick färdigt ett virkprojekt och sitter nu och fnular på vad jag ska fortsätta med…

Alfred är inne i en underbart söt/jobbig period… han står framför en med armarna i vädret och säger ”upp, upp” och så ska man bära honom *dags att ta fram sjalen?* Förutom bärandet så ska det kramas, mysas och pussas *myser och glömmer raskt mina söndriga glasögon*

Ian pratar fortfarande konstant….

Ludde  fick återse sin kära kompis för första gången på hela sommaren! E återkom till dagis och glädjen var total! Hoppas de fortsätter som goa kompisar!!! Imorgon ska jag ringa och får Luddes OP-tid för torsdagen, håll tummarna att det blir tidigt….