Etiketter

, ,

Idag fick jag äntligen gjort inläggningen på gurkorna vi fick av grannen.

Vi fick närmare 1,5 kg västeråsgurka och 4 slanggurkor. Hans gurkor är SÅ mycket godare eftersom de växer i vanlig jord, vilket tydligen inte köpta gurkor gör. Sedan kan vi ju tillägga att de är lika stora som en vältränad mans underarm 😉

Jag fick 2 stora burkar med väseråsgurka och 1 stor + 1 liten burk med skivad slanggurka….

*gott*

Idag fick jag samtal från dagis som proklamerade att Alfred var sjuk, han mådde illa, hade diarré, feber och ville bara ligga och vila…. Jag hämtade honom och visst ville han ligga mest så det blev napp och läggning på soffan och så sov han i ett par timmar. Feber hade han inte och visst är han raddig i magen men det är pga förkylningen tror jag, för det har han varit sedan han blev förkyld.

På eftermiddagen var han som vanligt…. Så imorgon får han gå till dagis och så tar vi med vagnen ifall han blir trött igen.

Imorgon ska nämligen Totte opereras, han ska ta bort sin knöl som han har på bröstet… 7.30 imorgon bitti är det tid… Håll tummarna att allt går bra…