Etiketter

,

Idag hämtade maken vår nya anka… De andra ankorna försvann för ett par veckor sedan – spårlöst och sedan dess har vår ankhane varit väldigt ensam.
Men idag fick han sällskap igen! Lilla Gertrud (tydligen) är född i sommar och bara en liten flicka fortfarande. Det bekom inte ”Plattfot” särskilt, han gjorde det som ankhanar har i huvudet ganska omgående 😉
Så nu hoppas vi på att han inte ser så ensam och ledsen ut i fortsättningen =)
Idag var det ju dessutom halloween, inte nåt som varesig maken eller jag firar så sett, men för ungarnas skull hittar vi på lite kul. Dagens ”kul” bestod i att koka pasta i roliga färger 🙂

I måndags fick jag också veta hur det är att få ett psykiskt bryt… många tankar cirkulerar i huvudet på mig och helt plötsligt kändes det som att något ”invaderade” mig och allt blod försvann från händer, fötter, ben och armar… Helt plötsligt kändes det som att jag kunde lika gärna ta och avsluta livet nu och föll handlöst ner i depressionens svarta hål…
Dock lyckades jag nog genomföra resten av dagen utan att någon märkte det, jag kom iväg till kompisen som gjorde sitt för att hjälpa mig – tror däremot att han gjorde det omedvetet 😉 Jag kom även iväg till Tre-butiken och fick med mig en ny mobil hem…
Väl hemma fick jag tag på min personliga själavårdare (min bästa vän) och efter ett långt samtal med honom om hur jag skulle skydda upp mig och arbeta med negativa tankebanor osv så har jag repat mig… och jag har repat mig riktigt jäkla bra! *stolt* däremot fick jag ett litet återfall nu ikväll, som jag har fått ta tag i.. men vad sjutton, Alla Helgons Dag och Halloween på samma dag och så fullmåne inom 48 timmar från det… det är ju fullt party för våra mindre vänligt sinnade ”väsenvänner”….
Jag jobbar vidare med mig själv… börjar bli van nu…. 🙂