Etiketter

,

Idag var det Teskedspappans tur att vara hemma hela dagen med barnen. Jag tog mina företagsekonomiböcker och åkte in till jobbet och satte mig och pluggade, tryckte in lurarna i öronen och lyssnade på RixFm samtidigt…
Det blev lunch, med en kort rask promenad på 1900 steg ungefär och sedan in igen med näsan i böckerna…

Några minuter senare ringer det… Det är Teskedspappan… ”du måste nog komma hem”… Vips far både det ena och andra genom huvudet men han fortsätter snart att det var inte så farligt men Totte har trillat och måste nog sy…
Jag går in till chefen och säger att jag måste nog åka hem, vad som har hänt och att jag läser in de 2 timmarna som var kvar i helgen.

När jag kommer hem och får se det hela så inser jag att min fantasi har varit livligare än verkligheten och det var inte så farligt. De åker upp till vårdcentralen, där de limmar såret (dessutom limmade sköterskan fast fingrarna i såret). Dock har det hela spruckit innan de ens kom hem….
Jag och Ian kastar oss in i bilen och far till apoteket och köper stripes för att tejpa det hela istället.

Det som har hänt är att Totte och Alfred hade sprungit upp för trappan och så hade Totte antagligen krockat med Alfred. Totte rasade ner för 3/4 av trappan och drar i fallet med sig en stor prydnadskossa och några metallyktor. Något av det han drog med sig har snittat upp ett par centimeter vid örat. Det var ganska djupt men såg fint ut så det kommer nog läka bra hoppas vi…
Däremot såg jag nu på kvällen när jag fotade det att det har glidit isär lite…