Etiketter

På kvällen den 9/12 fick jag lite nässelutslag, jag har haft det vid några tillfällen tidigare när huden har blivit irriterad, men det har snabbt gått över. Nu blev det bara mer och mer!

På utbildningen på morgonen blev jag hungrig efter frukosten och åt en clementin, och 4 timmar senare var jag tvungen att åka till vårdcentralen, det kliade ta mig fasiken ÖVERALLT!!!! På bilderna syns utslagen lite, men de syntes bra mycket mer i verkligheten.
Jag hade utslag i ansiktet, hårbotten, på armarna, benen, i handflatorna, på ryggen, på rumpan, magen, brösten och i armhålorna. På vårdcentralen hade jag panikkänsla i kroppen för så kliade det.
Jag fick Tavegyl utskrivet och har nu både med mig i plånboken jämt och så hemma… för någonstans finns det en liiiiten ettrig pingla som ringer ”clementiner, clementiner” och att det är de jag reagerar på fast jag egentligen inte är allergisk, tidigare i alla fall….
Vi får se vad som händer, när kroppen har läkt ut ordentligt ska jag testa att äta en clementin igen, men först ska jag bannlysa dem i huset tror jag.