Idag åkte Teskedspappan på jobb tills imorgon, och jag åkte hemifrån först idag….
När jag sedan kom hem på eftermiddagen, med 3 hungriga barn i släptåg, varav en ”bajsig” så upptäckte jag det som inte får hända!!!!

Min dörrnyckel ligger i min jacka efter fredagens valborgsfirande… *suckar* tror ni jag har jackan på mig?! Inte då, den hänger så retfullt i hallen!
Jag ringer maken, 8 mil bort och på väg ännu längre bort… finns inte en chans att jag kan få tag i hans nyckel utan att köra sisådär 30 mil med vår buss som dessutom ska in på reparation imorgon….

Vips kommer grannen cyklande och med gemensamma krafter försöker vi göra inbrott i vårt hus *jodå* Vårt hus visar sig vara ytterst pålitligt så i överenskommelse med Teskedspappan så gör grannen plågan kort med vårt köksfönster, som ytterrutan tidigare gått sönder på *teskedspappans fel* och vi hystar in Totte som typ 3 sekunder senare har öppnat båda dörrarna…
Vi kom in och Alfred fick bajsat…. Numera har grannen nyckel och jag har en extranyckel väl placerad och den skall aldrig lämna den platsen igen!

Rutan fixades mot väder och påhälsning och historian slutade gott… förutom för Teskedspappan som får ställa sig och fixa fönsterrutan på fredag… som han sa för 5 år sedan när han slog sönder den *inte aaaaalls cynisk*