Etiketter

Imorse när vi skulle gå till dagis/jobb så upptäckte jag råttbajs på golvet vid hålet där de kommer upp ur källaren… Tänkte inte mer på det förutom att jag plockade upp det och tvättade golvet snabbt…

När jag kom hem på kvällen ochsatt mig framför datorn så hörde jag konstigt ljud under datorbordet, längst in bakom en massa bröte… Där satt katten och åt på nåt *vill inte*

Mycket riktigt! Längst in låg inälvor, huvud och bakkropp utan råttan som katten antagligen tagit inatt och som då släppt bajset i hallen… *suck* Efter lite meningsskiljaktigheter med katten om vem som hade rätt till råttan så fick jag slängt delarna i en påse och ut i soptunnan. Ta råttor är helt ok, äta upp dem känns mindre ok, särskilt efter att katten har fått epilepsi också… Men hur jag ska få rent i hörnet är en annan femma.

Längst in under skrivbordet, bakom en hel del saker, det är ju min mans hörna så det finns en hel del skit där…. Men jag får göra mitt bästa, just nu är det sprayat med toalettrengöring, både för doft och desinficering och jag ska gå ut och plocka stora stenar att lägga i hålet där de kommer upp, nu är jag trött på att det inte blir igenstoppat så jag slipper sådant här.


Återigen någon som har suttit i sina egna tankar och kört lastbil?! Har för mig att det var en Schenker-bil förra gången också….