Etiketter

Ungarna alltså…. Idag slutade jag lite tidigare och hämtade ungarna en halvtimme tidigare från dagis. Totte skulle till lekkompis så jag lämnade honom på vägen. Ian försvann ner till tjejerna på gatan nedanför så fort han kom ur bilen så jag blev bara med Alfred kvar hemma.

Teskedspappan kom hem och Alfred hängde med honom lite, vips så kommer Alfred in och säger att han ska åka iväg…
Mamma – Jaha, vart då?
Alfred – Jag ska till E (lekkompisen som Totte är hos)
Sedan knallar han ut i köket igen, där Teskedspappan är. Jag sitter i soffan och vilar eftersom jag har ont i höfterna.

En stund senare kommer Teskedspappan och frågar var Alfred är, han springer upp och kollar om han är uppe och även ropar i trädgården. Nope, ingen Alfred!
Teskedspappan springer ner till Ian och tjejerna och kollar, nä ingen Alfred där heller!
Han slänger sig i lilla bilen och kör iväg för att leta…. När han kommer ner mot affären kommer Alfred gåendes med två äldre herrar!!!! Då hade de hittat ungen nere vid affären och börjat vandra hem med honom och affären ligger en halvkilometer bort!!!

Tack gode gud!!!

Den ungen är orsaken till att jag är fullständigt gråhårig, vi VET ju att han smiter men när man går om varandra är det så lätt hänt att det blir fel ändå… Han var borta 10 min kanske… men han har hög fart tydligen.

Nu har han alltså totalförbud på att vara ute själv, går Totte och Ian in måste han också gå in….

Det var nog de värsta 5 min i hela mitt liv!

Apropå det jag skrev igår om favoritleksaker, det här tog jag idag när han hade somnat efter sin föräldrafria promenad….