Etiketter

090809
Ian har fått sina 92-kläder nedlagda och 98 inhängda…. plus ett berg med ren tvätt…

090823
Hm… jag tror Ian har slutat med napp.. Han har haft den på natten bara det senaste året och ikväll gjorde vi en deal, han får en 5:a varje morgon i en vecka om han sover utan napp… så nästa vecka tömmer vi hans knökfulla sparbössa och åker till l…eksaksaffären om han inte har brutit ”pakten”…. Och så har han slutat med napp när vi har varit i leksaksaffären….

090825
Ians lycka är gjord!! Han fick en Biltema-katalog!

090827
Ian ville gå och lägga sig självmant (?) De andra hoppar i studsmattan….

090829
Nu ska snart Ian tömma sin sparbössa – är nog några hundra – och så ska vi åka till leksaksaffären, han ska få shoppa loss som belöning för att han har slängt sin goda vän nappen…. Nu har vi bara en blöj- och napptarzan här hemma…
Nu har jag och Ian kommit hem, det blev en ritbräda, en lunchbox med Hello Kitty, Nalle Puh paraply, kritor och en glass 🙂 *lycklig unge*

090830
är nöjd med sonens musiksmak, The Pretenders, ZZ-top, Blondie och Salem al Fakir…. al Fakir är djupt underskattad…
*fult ord* Unge! Ian har just målat på väggen med RÖD tuschpenna…. rött är inte alls ett ”biter-mig-fast-och-vägrar-släppa-taget-pigment”

090904
Bedrivit första delen av kvällen på akuten… Ians öra rinner så mycket att läkaren inte ens såg trumhinnan… Första penicillinkuren på 1 år! Så lite nytta har rören gjort….

090906
Vad olika det är… Ian går ute på gården och är frusen med långbyxor och fleecetröja, jämte springer Alfred i bara t-shirt och blöja och vill INTE ha kläder….

090909
Ians öroninflammation fortsätter överraska… nu rinner det rent blod ur örat…

090910
Senaste vecka har följande sjukverksamhet bedrivits; Totte opererad, Ian har fått klippkort på ÖNH igen, Alfred har fått tid inbokad för gluteinintolerans koll och jag ska kolla upp födelsemärken idag… Undrar om maken kommer hitta på nåt han också?… Sedan hoppas jag att vi slipper vårdcentraler och sjukhus på länge
Ian har fått nya örondroppar och har dammsugit örat 🙂

090914
Barnen har haft dagisfotografering idag och Ian hade den goda smaken att vänta med blåtiran till efter fotograferingen 😉

090917
Har just satt på Ian ett Hello Kitty-plåster, ett Batman-plåster och ett fairy-plåster… kanske han lärt sig att man inte klättrar på lecablocken nu då….

091003
Simskola avklarad, tårtbestyr inköpt, barn halvvägs uppspikade, tvätten hängd och ny maskin igång, lunch intagen och vad nu? Baka kanske?
Glutenfria sockerkakan #1 i ugnen….
Nu är 2/3 av sockerkakorna avklarade, första fastnade jäklar i formen, så andra gäddade jag i smörpapper och det gick utmärkt, lossnade i ett kick… nu ska sista kakan göras, så är alla 3 lagrena klara… 2 vanliga sockerkakor och 1 choklad…
Så, nu är alla bottnarna till tårtan bakade… gick rätt smidigt ändå, när jag väl kommit på hur jag skulle göra enklast… Nu ska jag bara färga sockerpasta och göra det där roliga 😉
Världens busväder men ändå torrt och fint i källaren!!! Dräneringen fungerar!

091004
Nu är Hello Kittyhuvudet klart, locket är infärgat, rosetten är färdig och 6 blommor är klara… jag har glitter överallt och händerna är…. tja, blå är väl rätt benämning… men tårta blir det nog… en Hello Kitty tårta… och fan ta dig unge om du inte gillar den =)
Nu har alla vännerna gått hem… Ian har busat järnet och vi har fikat/pratat och umgåtts med släkt/vänner… men en större matplats så man får plats med alla står på önskelistan! Tack för idag alla!! Ian älskar sina presenter!

091012
Hysterisk dag…. Gick till kyrkis, gick till dagis, gick hem (4 km kanske), för att sätta barnen i bilen och köra till BVC (kanske 400 m) =) Vi var hemma en stund innan och blev sena, men Ian gick igenom besiktningen.

091102
Trött efter dagen, men har fått testat Ians hörsel och den är nästan helt bra, ingen hörselnedsättning som påverkar honom…

091109
Vabbar för fullt! Totte och Ian tävlar om vem som kan hosta lungorna ur sig först, Ian lägger till häftiga ljudeffekter av segt snörvel… Feber var representerad kl 6 imorse… nu är det normal temp igen (?)

091111
Middagen avklarad… ”Dennis-hotdog;arna” har kommit som korvbollar 😉 Dessutom var vi inom och vaccinerade Totte och Ian på vägen hem… ville vaccinera Alfred också, får se om han får dos eller inte….