Etiketter

Nu är det gjort… skönt och vemodigt, vårt sista dop… sa vi i och för sig med Alfred också….
Vi började morgonen tidigare än vad vi egentligen hade planerat men det var bara bra, tack vare vintertiden så vaknade barnen vid sin vanliga tid, men idag så blev klockan 7 istället för 8 när de vaknade.

När jag kom upp så var det dimmigt… jättedimmigt… och det fortsatte hela dagen…
Förmiddagen gick till att göra färdigt tacopajerna och vid 13.30 körde jag och hämtade den jättefina doptårtan!!!


Tack Linda @ Konditori Sockerdrömmen!!! Mumsig, jättefin och glutenfri!!
Vi kom iväg i god tid och var tom en halvtimme tidiga i kapellet! Jag som aldrig har varit inne i kapellet blev hänförd över den härliga stämningen!
Vi tog på Hannes dopklänningen och med tanke på hur den killen har lagt ut så var det en faslig tur att vi tog dopet vid 2 mån 1 veckas ålder, för vid ett halvårs ålder hade inte klänningen passat!
Monica – söta, mysiga prästen – kom och vi drog igång vid 17-tiden… Alfred var väl enda stressmomentet, när han var som en sockerhög iller på rymmen! Jag läste en liten text och det gjorde även Felix. Jerrie hällde upp dopvattnet och under bevattningen skrek den lille pågen, men blev rätt nöjd när han fick sitta mot Monicas axel… Han brukar ju somna för kvällen vid 18.00-18.30 så det här var seriös nattsuddning för honom.
Teskedspappan och Jerrie smet

iväg lite snyggt efter dopceremonin och fixade maten.
Hela gudstjänsten var fin och smidig och efteråt åkte vi till församlingshemmet i Oskarström och käkade tacopaj så det sprutade ur öronen och sedan högg vi in på tårtan och vi öppnade presenter… När alla var nöjda och dragit så städade vi och när klockan var 21:30 var vi hemma…
Vi är nöjda med dagen och är tacksamma för de som var med och firade vår minste sons dop!!

Klicka för att se en större bild
 

Hm, inser att jag glömde fota ”mätstickan” som Hannes fick av Morbror med familj, men just nu står den i bilen och natten kryper på… den kommer på bild imorgon…