Etiketter

, ,

Hannes var länge en liten kille som villa ha mycket kroppskontakt, först när han var 6 veckor accepterade han att jag satte honom i babysittern och där har han trivts jättebra! Ett tag var det enda stället som han trivdes att sova på under dagarna.
Han fick den här filten under sina tupplurar, nu har den blivit en snutte på kuppen, Hannes har ju ännu inte tagit napp men med ett finger/tumme i munnen och snuttefilten så sover han gott.

Jag har hittat ett ytterligare användningsområde av min android-telefon, den är perfekt barnvakt!! När Hannes sov och jag ville slappa lite framför datorn fick Alfred spela ”Angry Birds”.

Den 15 jan var vi hos farmor och ”farfar” på julgransplundring och då var även ”farfars” barnbarn och deras barn med. Det var många barn och hektiskt, men det är ju alltid lika kul med ”släktkalas” tycker jag!! Kanske för att det inte var så mycket av den varan i min egen uppväxt?!
Well, well… efter en hektiskt och trevlig dag var det skönt att styra kosan hemåt… Granen? Ja den åkte ut i flygande fläng…. vår egen gran åkte ner i källaren idag….

Idag fick jag assistans vid bajsblöje-bytet av Alfred, jag hann knappt få av Hannes byxorna innan Alfred hade knäppt upp body och blöja….
Det där med skötbord struntar vi totalt i den här gången. Bästa skötbordet är en plastad frotté direkt på golvet, då behöver man inte oroa sig för att de trillar ner och man har allt man behöver på samma nivå 😉