Etiketter

,

Jodå, vissa tummar satt där de skulle. För mig är det en liten delseger fast det kanske inte kan verka så, men Hannes sov faktiskt större delen av natten i sin egen säng!
Han sov mellan 20-01.45 och då kom han över till oss och jag ammade honom, varpå vi båda somnade. Sedan vaknade han runt 5.20 och då tog maken över och gick upp med honom. I det stora hela har det varit en lugn natt för oss båda skulle jag tro, fast han sov hos oss. Förhoppningsvis kommer han snart att börja sova längre på mornarna också.
Just nu ligger han och sover på sin stora kudde ute på trappan (inhängnad)

Igår var Teskedspappan iväg och hämtade hem Hedvigs nya fästman Helge (från A till Ö ni vet). Han var en liten hackkyckling (-gås?) i sin gamla flock så han har fått en ny liten flock att basa över, fast han duckade rätt sött när Hedvig sa ”otäcka karl” till honom första gången igår kväll…
Hedvig ja…. hon visade med tydligaste klarhet igår att hon skulle minsann INTE gå i den där hagen vi hade gjort till henne, nädå, 2 gånger rymde pippin och var ytterst svår att få tag i igen, men matte och husse vann!
Nu går hon kvar i hagen med Helge och de två har precis tagit sig ett morgonbad.

Så, nu har mitt hår färgats klart, nu ska jag skölja ur färgen…