Jag tänkte börja med att rapportera om att natten till igår sög fullständigt ur hänseendet att få Hannes att sova bättre på nätterna…. Inatt däremot…. Jag gick och lade mig vid 22-tiden-isch och sov ganska snart efter att Eric Saade gått vidare till finalen imorgon. Hannes sov till 1:45 då han fick käka och när han somnade om så lade jag tillbaka honom i sin säng, klockan var väl 2:15. Han sov till 5:30 och då fick han ligga hos mig och han somnade om till 6:15, då fick han flytta till sin säng och där satt han och lekte tills klockan ringde 6:45! Så mycket som jag sovit inatt har jag inte sovit på länge! Vi tog oss upp och jag körde Ludde till skolan och sedan hem och packa för picnic på Stadsbondgården med Kyrkis. Medan jag packade körde Ian och Alfred repeat på ”Popular” från gårdagens inspelning av melodifestivalen… Jag var övertygad om att vi skulle åka 9:30 så jag lät Hannes sova tills han vaknade och vi var nere vid församlingshemmet 9:15, men då hade de redan åkt så det var bara att köra in, men vad gjorde det, vi hittade ju alla ändå… Mer bilder från dagen kan man se på Dayviews

Ian och Alfred klappar en häst som får nya skor
Det var rörelse i stallet en stund
Hannes med bästaste gudmor
Barnkär häst, det var inte första barnet som fick påhälsning i vagnen
Ian käkar korv
Ian, Alfred och Hannes och så Ians ena ”tjej”
Alfred mölar också korv
Det blev alldeles för mycket frisk luft för Hannes idag
Avslutar med en film på nya ”husdjuret” som kom idag, jag vann den på bloggen Millah och dammsugaren är från dammsugaren.se