Efter att andra natten på raken blivit totalt havererad av Hannes förkylning så hade jag märkbara problem att komma igång idag. Blodsockret stod på -11 imorse och jag mådde illa och var kräkfärdig hela tiden när jag levererade barn runt i byn.

Jag åkte hem och käkade frukost, som hotade att komma på retur och så sövde jag Hannes och jag slocknade också på soffan… vi sov till klockan blev mycket! Jag sov nog till 12 och Hannes hade vaknat strax innan, vilken tur att Teskedspappan hade vaknat efter sin jobbnatt för jag hade INGEN som helst koll på att Hannes vaknade… Det var väl först när han stod och bankade mig i huvudet som jag blev lite varse…

Idag var det dessutom dagisfest och det skulle fixas lite lchf-hamburgerbröd till mig, jag körde igång och insåg att handla var mer behövligt än att baka. Jag slängde mig i bilen och uppgraderade kylskåpet ett snäpp och sedan bakade jag pones, som jag hade som hamburgerbröd på dagisfestens grillning, tillsammans med lite dressing och babyspenat, det var skitgott!!

Jag och Teskedspappan hamnade i en diskussion om ifall pones var likvärdigt eller ett substitut för hamburgerbröd. Visst, det var inte samma sak och vissa saker är verkligen bara substitut, men nu när jag känner skillnaden, så är det inte nåt substitut för mig. Jag kan ju käka en macka men då får jag ta hur jag mår dagen efter och efterföljande dagar när jag får omställningsproblem igen… Visst kan det bli kämpigt ibland med den relativt tunga maten som lchf faktiskt är, men då kan man ta ett par dagar med lite mer grönsaker och vila lite från det tunga….

På dagisfesten hade vi underbar tur med vädret (igen) och ungarna var jätteduktiga när de spelade teater, det är inte varje dag man ser en uppsättning med både Winx och barbafamiljen samtidigt….