Etiketter

, , ,

Igår kväll somnade Hannes på 2 röda sekunder, dagen hade varit lång med bara en tupplur och den avslutades med grillfest på förskolan.
Däremot, när jag skulle gå och lägga mig så vaknade han, pigg som en lärka. Trots ammande i sängen så skulle han inte sova, fast han var på väg att somna ett par gånger. Till slut tröttnade jag och lade honom i sin säng, och han var tyst några minuter…. sedan började gnället…

Jag tar avstånd från 5-minuters metoden, men nu när vi testat allt på Hannes och verkligen ingenting annat har fungerat så tänkte jag ”vaffasen, jag måste se hur det går…”
Han var inte direkt ledsen… jag skulle kunna jämföra det med ”Din feta kossa kom hit och plocka upp mig nu!! Jag vill inte ligga här själv!!”… Hade han gått över till ”jaaaaag döööööör *host host kräkljud*” så hade jag avbrutit direkt, men nu hörde jag att det var bara missnöjesgnäll…

40 min av gnäll, gnäll, tyst, just det gnäll, gnäll så somnade han, och jag med…. Jag var inne några gånger och lade ner honom i sängen men då skrek han verkligen illa så jag lät honom se mig att jag fanns kvar i närheten och det lugnade honom…

Får se hur det går ikväll, uppenbarligen sov han väldigt gott i vagnen förut…

Idag var det annars premiär för Ian att cykla ner till Öppna förskolan utan stödhjul, han har ju cyklat på Alfred cykel med stödhjul hela terminen, eller ja, de dagar jag har velat gå ner…
Alfred gjorde honom sällskap och klarade det hela riktigt fint med bromsen! *stolt*
De klarade tom att cykla hela vägen upp för Blåklintsvägen, som annars är en rätt mördande backe för små barn, jag vägrar t ex putta vagnen upp med Alfred på brädan.

Upptäckte häromdagen att min plantering av Indigo har gett resultat!! Utav de 7 frön som grodde klarade sig 4 en bra bit *so far so good*, jag glömde öppna växthuset under de dagar där det regnade mest och det blev för fuktigt…