Etiketter

,

Bilden är från igår när Selma fick syn på gässen för första gången…

Nå, hur gick det här under första natten… Jodå, jag sov gott i sängen medan Teskedspappan kamperade på soffan inatt med toksovande valp på golvet ^_^

Över lag fungerar det bra med träningen till rumsren och att man ska vänta på att få lov och ta sin mat. Det enda som är lite ”jag-hör-vad-du-säger-men-det-skiter-jag-högaktningsfullt-i” är att hon inte får klättra upp på Hannes, vräka omkull honom på golvet och nafsa honom i öronen…. Snacka om världens mest gigantiska pipleksak!! Eller vrålleksak kanske…. Kan ju informera om att Hannes inte tycker det är lika kul som Selma…

Jag har för mig att min ärevördiga dobermannuppfödare sa en gång att en valp (hund?) som ligger och sover på rygg är en trygg valp (hund?) och att man skulle vara nöjd med det betyget från hunden…
Jag kan ha fel men få i min omkrets kan så pass mycket om hundar så jag betvivlar att det var någon annan….

Det finns faktiskt en sak som Hannes gillar med Selma, fast i och för sig, han har rätt kul med henne så länge hon inte är uppe i ansiktet och härjar… och det är hennes råhudsben…. Hannes tycker de är jättemumsiga medan Selma fortfarande är på valpstadiet ”men de är ju inte goda” och inte har fattat än att man måste tugga på dem en stund innan de blir mjuka, slemmiga och mums mums… Hannes är däremot på god väg, han får dem lite lätt moist så där….

De andra tre killarna är överförtjusta i Selma och de älskar att leka med henne ute…. Inne är vi hårda, där härjar man inte och sedan kvittar det om man är hundvalp eller människovalp…