Etiketter

Idag var det då dags för Gröna Lund med 3 av barnen (2 av våra och stora kusinen som passat Selma i 2 dagar). Vi tänkte att vi skulle varit i stan vid 12-tiden men med tanke på hur regnet vräkte ner så sköt vi lite på det.

När vi kom in till Gröna Lund vid 14-tiden så regnade det fortfarande, jag hade kunnat tänka mig att sitta kvar några vändor på Djurgårdsfärjan men de andra ville gå av *äsch*
Vi var på Grönan i ca 30 min innan regnet slutade och det började klarna och dagen ändrade skepnad till en mycket trevlig dag!

Den största behållningen av dagen var umgänget med Teskedspappan (de stora barnen gick mest för sig själva) och att se hur kul Ludde hade. Det bästa han visste var Lustiga Huset, inte för alla sakerna utan för flygande mattan på slutet.
4 gånger var han in i Lustiga Huset och första gången vågade han inte åka, andra gången gick det i normalfart igenom, 3:e och 4:e gången så vrålade han igenom huset på 2 sek blankt bara för att komma fram till flygande mattan!!
Kärlekstunneln åkte han 3 gånger och 2 av gångerna med mig *gäspar* men nåja, så länge Ludde är lycklig så gör jag det…. Han vågade tom åka Vilda Musen, men inte Kvasten, jag tror det hade blivit för mycket där på kvällen…