Efter att ha fött 4 barn och fått eskalerande problem med fet hy, nå, jag har alltid haft problemhy… Hey! 41 år och finnar liksom… Då kände jag att jag måste testa nåt ”annat”, så först blev det ju håret som blev avtaget västerlänsk smutshysteri och nu även huden i ansiktet!

Jag var inne idag på Life-butiken och köpte Cocosa (kokosnötolja), då passade jag på att samtidigt köpa Ricinolja och Mandelolja, men både solrosolja och olivolja funkar fint. Ricinoljan kostade 40 kr och mandeloljan 119 kr (här gick mina snålgener i spinn).

Eftersom jag har fet hy så körde jag 3 delar ricinolja och 7 delar mandelolja, har man annan hy kan jag tipsa om att läsa hos Lady Dahmer. Hon tipsar också om att använda AD-droppar, men de finns ju inte längre så det fick bli Hannes överblivna D-droppar… Jag ger honom Eskimo Kids och det är dagsdosen av D-vitamin där i så han får i sig dem ändå.

Jag tog ett kryddmått och en liten burk och mätte upp och blandade lite, jag doppade i och för sig fingrarna i oljan och började massera, och jag masserade ett bra tag (skulle tro 5-7 minuter) sedan gick jag och satte mig några minuter framför datorn.

Jag tog en av Hannes gamla tvättlappar och sköljde i varmt vatten, jag lade den över ansiktet och torkade lätt när jag tog av den. Jag upprepade det några gånger och vips så var all olja borta! Huden var mjuk och hade en härlig lyster!

Jag droppade 10 droppar av D-dropparna i handen och smorde in ansiktet, efter några minuter hade huden sugit åt sig och jag kan säga dig att längesedan var det som jag hade så mjuk och härlig hud med sådan lyster!
Nu ska jag botanisera mer på Lady Dahmers sida om No Poo och även på No Poo.se