Etiketter

,

Alfred fyller den 31/7 och Hannes den 22/8. Nu sammanföll det bäst med Teskedspappans jobbschema att fira dem idag… och så passade vi på att fira bröllopsdag också (27/7)…. När farmor och farfar ändå dök upp menar jag *hehe*

Alfred fick en lagom ström av presenter i lagom valörer, pussel, pyssel och en ficklampa!!!! *blink blink*han gillar att lysa i ögonen *strypa* En egen smörgås låda och lite pengar *marsch ner i sparbössan*

Hannes fick ett kramdjur i form av elefant, bitring, ett tåg och en tygbok… Allt är provsmakat…

När alla hade åkt hem och vi hade fixat till och diskat så blev jag och Teskedspappan skjutsade in till stan (Halmstad) och vi tog oss till Fridolfs… jag måste nog påstå att Fridolfs är Halmstads i särklass bästa restaurang… Jag har aldrig fått nåt dåligt (jo i kväll) och har alltid blivit bra bemötta…

Vi beställde stående förrätten, sniglar i vitlökssmör… det är så förbaskat gott att jag hade kunnat äta mig mätt på bara sniglar!! Vi fick in våra aptitretare, Teskedspappan en Martini och jag tog en Fridolfs aptitretare, ingen fördrink i min smak, smakade mest fadd mango men inte på nåt sätt äcklig eller så…

Till huvudrätt blev det lamm för min del och Tournedos till Teskedspappan, här kom kvällens nerköp… Vi tog vinet Ravenswood (zinfandel) för jag tycker verkligen inte om shiraz, det smakar bara bränt gummi tycker jag…. När jag tog första klunken av vinet så var första tanken ”cykelslang” och vinet dracks mest för snurrets skull efter det *ehem*

Till dessert blev det vit chokladmousse med jordgubbar *fy faaaaan vad gott!!* det skulle varit rabarberstavar med det bytte vi bort båda två…

Så då har vi firat bröllopsdag nr 9 också… som tiden försvinner…. och vi måste ju fira storslaget nästa år när det är 10 år, eller hur?