Vi börjar med en veckan…. Jag drog igång med OCM för en vecka sedan och jag kan redan nu glatt konstatera att finnarna, dagarna innan mens, uteblev!

Min hy har fått en annan lyster, porerna har minskat i storlek och den känns spänstigare. Lägg till att ”kråksparkarna” runt ögon, mellan ögonbryn och runt munnen har tunnats ut….

Jag är nöjd!

Efter varje rengöring men ricinolja och mandelolja så har jag smort in med några droppar D-vitamin. Jag har beställt ett prov på A-creme som jag väntar på och så får vi se om jag blir ännu mer frälst 😉

Så kan vi gå över på två veckor då… Två veckor med No Poo och jag är inte helt övertygad än.

Jag körde med bikarbonat och äppelcidervinäger och testar nu balsam , Garant – Såklart, och ikväll testade jag citron istället för äppelcidervinäger.

Jag har Aloe Vera gel i efter tvätten och igår fick jag hem ”drick-Aloe Vera” som jag vann och med tanke på hur den luktar så vill jag inte utsätta Teskedspappan för den (för att se om hans strulande mage ger upp) utan jag tar den till håret istället, Teskedspappan har fått ingefära istället….

Jag ”ploppar” också då jag har en hel del lockar och det innebär att man ”trycker till” håret med en handduk och får mer lockar på så vis…

Ikväll gjorde jag även nåt annat som var otroligt skönt och framför allt välbehövligt – Sockerskrubb!

Man blandar strösocker och olivolja tills det blir en tjock gegga. Ta med burken in i duschen och använd istället för duschtvål. Skrubba riktigt ordentligt! Jag blev öm i händerna och tog en tvättlapp och skrubbade med – gud. så. skönt!

Man ska inte tvätta bort oljan utan bara skölja av sockret och så fixade jag håret och tog bara på mig badrocken utan att torka. Jag självtorkade lite och sedan på med rocken…. jag tror jag har hittat en lösning på att slippa vinterklådan efter dusch…

Efter duschen, satte jag mig i soffan med ett fotbad. Skrubbade även fötterna med sockerskrubben och sedan lite olivolja på fötterna, plastpåsar och sockar…. Babyfeet you know…