Etiketter

Sitter här nyduschad efter en dag i trädgården.

Jag tog faktiskt Natusan top-to-toe och tvättade håret med idag, för jag var ordentligt skiten efter att ha beskurit träd och brottats med paradisbuske.
I övrigt så har jag gått från äppelcidervinäger i håret till citronjuice och det funkar mycket bättre för mitt hår.
Jag tvättar mig med olivolja och strösocker, som jag har blandat ihop till en härlig gegga och så lägger jag en klick på en tvättlapp och gnider in mig med, huden älskar en efter olivoljeblandningen. Jag sköljer bara så pass att sockret försvinner, oljan försöker jag ha kvar så mycket som möjligt.

Ansiktet får sig en omgång med OCM medan balsamet sitter i håret och när jag har torkat mig så lägger jag en varm tvättlapp över ansiktet och låter porerna öppna sig lite igen och så smörjer jag in med D-droppar, huden älskar dig (igen) efter denna behandlingen.

Jag som har problemläppar har helt gått ifrån alla sorters läppbalsam och använder bara D-droppar, funkar jättebra!!

Ni blir det lite virka innan det är dags att gå och lägga sig… det är en stor dag för många av barnen imorgon.
Ludde börjar ettan och får gå i samma klass som bästa kompisen *lycka*
Ian börjar förskoleklass och kommer göra Ludde sällskap till och från skolan varje dag, de har även en hel del gemensamma aktiviteter i skolan.
Alfred kommer tillbaka till sin grupp på förskolan och
Hannes gör andra hälften av sin inskolning den här veckan, så nästa vecka kommer jag vara barnlös för första gången på mycket länge, på regelbundna tider, då finns det massor med tid för jobbsök!