Etiketter

Det började med att Ludde inte mådde nåt vidare imorse utan hade ett typiskt ”Ludde-anfall”, trött, lågt blodsocker, illamående och orkeslöshet… Han blir sådan när han har varit uppe sent några dagar innan och ätit dåligt, ibland blir han dålig, men oftast inte…. (Har iofs börjat misstänka Bukmigrän)

Han fick vara hemma idag och jag körde de andra 3 till skola/förskola.

Sedan var det in till stan… Jag var närmast säker på att affärerna inte öppnade förrän vid 10-tiden och mycket riktigt… inte någon av affärerna jag skulle in i öppnade före 10.
Jag gick in på Citygross och fördrev 50 min med att bara gå omkring och titta, kolla in vilka balsam de hade och vilka som är ”godkända” som No-poobalsam…

Sedan var klockan 10 och jag fick köpt resten, längsta besöket lade jag i djuraffären där jag köpte till fiskar till de stim vi har.
2 st guldbarber
5 st Rödmunstetra
4 st Amanoräkor
2 st Cory Paleatus (Fläckig pansarmal)

Så nu har vi ett stim med 10 Rosentetror, ett stim med 4 st Guldbarber (ska ha minst 2 till) och ett stim med 5 Rödmunstetror (skall ha minst 5 st till), förutom pansarmalarna och räkorna, ett par pansarmalar ska vi ha till och några algätare… vi har typ ett grönt akvarium och jag hoppas att vi råder bot på algerna…


Alltid lika glad när jag väntar på skolbussen….