Att jag får en finne!

Sedan jag började med OCM så har jag knappt haft några! Men nu har jag slarvat de senaste veckorna och genast kommer de…

Samma sak med håret, jag hade alltid finnar i hårbotten men sedan jag slutade med schampo så har jag haft kanske 3 st!

Däremot gjorde jag en klantig sak igår. Jag hade fått hem min lertvål och tänkte testa och tvätta håret med den. Jag löste upp den till en gegga, i en burk och skred till verket. Jag geggade in hårbotten och längderna 2 gånger med ordentligt skölj emellan.
När jag var klar så skulle jag ta balsam i längderna och siktade in mig på flaskan med vatten i ögonen… När jag fått in balsamet i håret funderade jag på varför det löddrade så och kollade flaskan -schampo-! Men FAAAAN!

*skölja skölja*

Jag tog ett ”sistaschampo” direkt för att få bort silikoner ur håret och sedan på med det riktiga balsamet. Jag ställde schampoflaskan långt bort!

Innan jag klantat mig hade håret känts mjukt och följsamt, men efteråt kändes det mest som svinborst! Vilken tur att jag inte tagit det i hela håret! När håret väl hade torkat så var det mjukt och härligt i hårbotten men man kände direkt var jag hade haft schampo, där var det hårt och frissigt. Jag hoppas det blir bättre nästa gång.

Jag är positivt överraskad om hur enkelt det var med lera och hur skönt håret blev, även händerna som vanligtvis är sträva blev mjukare efteråt.

Jag bjuder avslutningsvis på ett mysterium, vi har problem med skadedjur i huset… jag misstänker att Ludde tar med sig dem, jag hittade en i hans väska häromdagen….