Etiketter


Teskedsmamman julen 2002

Den lilla Minigrisen har ändrat sovmönster, igen…

Från att obönhörligen vakna 3-4 ggr/natt och sedan låta reveljen ljuda som en mistlur vid 6-tiden så vaknar han vid 6-tiden och får amma lite, sedan lägger jag tillbaka honom i sin säng och oftast sover han till 7.30-8.00.

Idag var det lite annorlunda! Han vaknade vid 6-tiden och fick ligga hos mig i 20 min och mysa med tutten lite *smack smack klunk klunk* och så lade jag tillbaka honom.
Vid 8-tiden kom Ludde in och frågade om han fick spela Wii och då vaknade Hannes till lite. Jag tänkte att han får ligga och bluddra tills han låter så där som en mistlur… men det gjorde han inte, det kom bara Zzzzzzz från sängen!

Sedan var både Ian och Alfred inne och frågade saker och Hannes sov vidare. När Alfred kom vid 9.30 så vaknade Hannes till och det lät lite då och då från hans säng…
Vid 9.50 så var det massor av ”titta” och ”titta dä” och så spred sig en omisskänlig stank på ovanvåningen…

Då gick vi upp.

Idag går jag runt i en konstant förvåning, lite lätt euforisk känsla *HAN SOV!* och med tillit till framtiden *nu kommer det nog vända* men det har jag ju sagt innan också…. Men jag hoppas ju att utvecklingssprånget runt 11 mån ålder har lagt sig, samt att tänderna nu har tittat upp…