Etiketter

Idag var det nästan värre än vanligt tycker jag!

Jag och Ian var på sjukhuset idag för årlig kontroll med mag/tarmsjuksköterska och dietisten (iom Ians Celiaki). 

När vi kom upp på Barn- och ungdomsmottagningen så sitter mamman till Ians klasskompis där i luckan (och även till en av Luddes klasskompisar).
När vi går in i väntrummet sitter en av Luddes kompisars pappa och småsyskon där och går in till läkaren. Ytterligare en Oskarströmare satt i väntrummet, hon var förövrigt här på kaffe för ett par veckor sedan.


Bildkälla

När vi går mot utgången så springer vi på Oskarströmare nummer femtioelva, en mamma med barn som är lika gamla som Ludde och Ian, de har gått på samma förskoleavdelning.Besöket blir avklarat, vi får uppgraderat uppgifter och livsmedelsförskrivningen. Faktum är klart att Ian tappar i längden medan vikten ligger ok fortfarande. Han är 6 år och väger 17.6 kg och är 110 cm lång. Blodprovet går bra och vi hoppas så klart att alla värden är ok.

Vid parkeringshuset dyker Alfreds gudfars sambo upp! MED dotter som är hög som en jultomte för hon har varit hos sjukhusets tandläkare och boffat lustgas *haha* Den ihopspringningen resulterade i att de körde med ut till Söndrum för att handla garn!

Men nu är jag hemma igen, får se om jag springer på någon jag känner här, familjen kanske?!