Etiketter

Innan                                                                          Efter
Den bästa ”Innan-bilden” jag har är en felfokuserad bild på en blågul ara  som var här och hälsade på, men det duger kanske….
Skoskåpet hade totalhavererat och skåpen gick knappt att öppna för då trillade hyllan av gångjärnen. Hyllan ovanpå samlade bara en massa skit, t ex var Luddes jacka borta i 2 veckor innan jag hittade den inknölad i hyllan.
Bakom toadörren växte ett berg av skor för det var där de fick plats och Selma inte snodde dem. Det var olidligt trångt på morgonen när 5 pers skulle ut och iväg till skolan/förskolan.
Jonas fixade till 6 st skohållare med plats för 3 par per hållare. Hållaren är en 4-kantsprofil på 40 mm som han svetsade fast pinnar av 20 mm, 4-kantsprofil på. Han hade gjort hål så vi kunde skruva upp dem på väggen.
Nu har varje person i familjen var sin, utom möjligtvis Felix och Jerrie men då hade vi haft skohyllor ända upp i taket…. Känns lite dagis faktiskt….
Hyllan flyttade vi till bakom toadörren och där får någon hjälm, vuxenstövlar, skolväskor, Teskedspappans jobbväska, reflexvästar och en back med vuxenvantar plats.
Jonas har en ohemulig mängd kepsar som ICKE kan slängas eller på annat sätt arkiveras, och istället för att springa och drälla dem i hela huset så satte han upp krokar ovanför dörren där han hängde dem, samt sin hatt… Där får han ha dem ifred också….
Helt plötsligt så är hallen stor igen! Eller ja… större i alla fall… Tills vi har fått ordning på den andra hallen så har vi den här som ingång. Förhoppningsvis får vi ordning på stora hallen i vinter.
By the way…. det här är inlägg 1000 i bloggen….