Tekniska kontoret är här idag och åtgärdar bäckarna som går förbi, samt nedanför, vår tomt. De har inte varit ordentligt åtgärdade på säkert 20 år enligt förmannen och det är en stor orsak till att vår tomt är ett träsk, i alla fall halva tomten är ett träsk, den andra halvan ligger lite högre och den har vi åtgärdat.

Nu är de här och gräver som sagt…. just nu håller de på att röja för grävmaskinen och 4 st röjsågar för oväsen kan jag säga… plus en grävmaskin, en liten bobcat och någon liten skogsmaskin som kör undan slyet och träden de tar ner…

Lugn och ro är bara att glömma, de står ju för fasen 15 m utanför huset! Ivrigt påhejade av gässen som tutar och larmar om att det är främmande människor för nära deras revir!
Sedan har ju hunden nåt att skälla på också…. vilken tur att jag ska iväg snart…