Etiketter

Igår hörde jag ett konstigt ljud, det lät som om någon hällde ut vatten… jag anade det värsta, joho då, Ian hade glömt ställa in mjölken efter att han tagit en macka… Och Hannes hade använt sina perioskopfingrar och fått tag i den… Ian fick torka upp 1 liter mjölk från golvet…

Idag hittade jag honom helt inlindad i garn. Han har kommit på hur man öppnar lådorna i den byrå jag har en del av mina garn i *gråter* och jag tänkte att jag får ALDRIG trasslat upp den där härvan som var så pass stor att den hade fyllt en ICAkasse… Men se på sjutton, jag klara’t!!!
Med en unge som satt jämte, tyst till en början, och tittade på…. till slut började han med ”titta” och petade på nystanen, varpå ett rytande ”NEJ” kom från hans mamma. Hannes drog åt sig fingret, tittade skamset ner på sina händer… sneglade på sin mamma, ”titta” och petade på nystanet igen… vi upprepade den här proceduren tills jag fick ont i halsen.

Hannes lyckas verkligen med de där sakerna som gör att jag bara vill sätta mig och gråta….