Etiketter

Maken är borta i helgen och jag är ensam hemma med barnen… vaknade imorse med några meter taggtråd i halsen och feber som tickade på upp mot 39 grader.

Hannes började häromdagen med ny hosta och utkletat snor i hela ansiktet, när man hämtade honom på morgonen, jag borde varit misstänksam… Särskilt när jag igår hade olustkänsla i kroppen och lite yrsel. Jag ska börja uppmärksamma den där yrseln… uppenbarligen viruspåverkan!

Så nu är jag hög på panodil, jag är substanskänslig och blir närmast rusig på panodil… och jag som ska köra barn till kalas sedan… har jag tur har det mesta gått ur kroppen vid 14-tiden.

Så nu ska jag äta frukost, släpa mig från datorn, hänga tvätt och dra igång en maskin till… Här är lite kräkvarning på tvättkassarna…

Så *host host* ni får ha en *hack hack* bra dag!


(Här luktar bajs… Hannes?)