Etiketter

Idag när jag hämtade Alfred och Hannes på förskolan så sa ena fröken att Alfred var alldeles rödprickig. När jag såg honom var det helt klart nässelutslag. De enda gånger innan som han har sett ut så där är när han har flera myggbett, men nu är det inte överrepresenterat av mygg precis….

När vi kom hem så fick han en halv tablett Tavegyl för det var det enda vi hade hemma. 1 timma senare var han ännu värre och det var bara att ringa vårdcentralen och få en tid. 1½ timma senare fick han 10 tabletter Betapred på vårdcentralen och remiss till allergiutredning och recept på mer allergimedicin…

Efter utredningen får vi se om de hittar någon allergi eller inte….

Vi kom hem och jag tog nytt foto, här har det lagt sig lite. Utslagen lyser röda fortfarande med klådan är på väg bort och allt rött mellan utslagen är borta:

Läkaren uppskattade utslag på 70% av kroppen… Vi får se imorgon hur han ser ut, och testa honom med lite julmust, det var det enda som var annorlunda mot andra dagar…