Idag var jag inne i stan och fyllde bilen med kläder. Alfreds Gudmor har rensat ut kläder som hennes grabb har växt ur och jag har fått fylla på Luddes garderob.

Jag fick ihop massor till Ludde, men det allra bästa var att jag kunde skicka vidare saker också! En påse går till en liten kille som har samma storlek som Hannes. Jag har tagit fram en storlek större till Hannes för att kunna plocka ut lite till lille killen som är i behov av kläder. Kan jag så är det klart jag hjälper till!

Sedan har jag en nära vän som är sjukskriven och har det knapert, hon är en underbar människa och att hjälpa henne fyller en med sådan glädje att det blir så kul att kunna hjälpa! När en människa blir så där genuint tacksam, så är det fan värt allt!
Nu har de fått allt som var för stort till Ludde! Hennes kille fick också påfyllt lite, hoppas de hittar nåt som de gillar!
Jag känner inte att det är logiskt att lägga undan kläder i 6-10 år innan Ludde kan ha dem, då är det bättre att det kommer till användning.

Jag känner att jag har fått så otroligt mycket kläder till ungarna från alla håll och kanter, så det faller sig helt naturligt att skicka vidare, det som går… Jag säljer en liten del, det som kan vara värt att lägga energin på, resten som inte på något sätt är i dåligt skick, ger jag vidare….

Både ekonomi-smart och eko-smart…