Etiketter

Nu är det nästan dags att börja om på ovanvåningen *suck* nåja, där är julstädat, utom vårt sovrum… På bottenvåningen är snart alla fönster tvättade, trappan är städad, köksskåpen är skurade på utsidan samt torkade och städade på insidan. Köksfönstret är tvättat och julgardin på plats.

Bloggen fick snabbt en juligare look när jag käkade frukost framför datorn, de stora barnen spelade spel och Hannes sov = mammatid….

Diskmaskinen fick en sådan där rengöringsförpackning och jag vill nog inte veta vad det är i den, men ren blev den. Jag har de senaste dagarna tvättat 9 maskiner tvätt! 1 maskin hänger på tork, resten är redan inplockat, jag älskar min torktumlare!
Förutom det så har jag rensat ur ungarnas garderober. Behöll t ex 12-15 par kalsonger/unge och kastade resten (allt mellan 10-20 par per barn), Luddes 122-kläder är nedplockade. Alla ”överskottskläder” är nedpackade i påsar och skall ges bort. Där är 104, 110/116 och 122/128 kläder ifall någon är intresserad.

Nu har jag fått bryta städandet för Hannes har vaknat och  han behöver typ punktmarkeras… och så är middagen på gång också…

Det var min lördag, vad har du gjort?