Etiketter

Den här fick Ludde idag. Den kostade 250 kr på GeKå’s men jag har ingen aning om vad den kostar i andra butiker (120301: Hittade den 499 kr kostar den i rek.pris). De som kostar 149 kr i andra butiker kostar 109 kr på Gekå’s så jag är tveksam till om den kostar under 300 kr i vanliga fall…

Anyway…. Vi har haft ett belöningssystem för Ludde under hösten. Han tycker det är jobbigt med musik och sjunga osv och har varit stökig på rytmiken. Vi kände att istället för att skälla på honom och skapa ”måsten” runt rytmiken så skapade vi en morot istället. Han fick uppdraget att varje gång han klarade rytmiken utan att störa och att han gjorde det som skulle göras så fick han 1 poäng. När han sedan kommer till 10 poäng så får han en stort lego!

Vi fick även införliva bussåkandet i det där belöningssystemet. Ludde fick härdsmälta en dag och vägrade åka med bussen. 15 min sen kom sedan bussen iväg med en arg busschaufför och en supergrinig Ludde. När vi väl hade fixat in ”sköter du bussen en hel vecka får du 1 poäng” så har han gått på bussen varje dag utan knot.
Jag tror han tycker det är tråkigt när det är långa rundan.

Jag funderar på att sätta upp ett större mål nästa termin, att han sköter skolan, rytmiken och bussen, så får han det där stora legot, det där som kostar 600 kr på Gekå’s (vågar inte tänka på vad det kostar på andra ställen)
Ungen kommer ju få glädjefnatt!!