Fram tills idag hade vi köpt en enda julklapp, jag sprang på en lavalampa som Ludde hade sagt att han önskade sig. Det var kampanj på Clas Olsson och den kostade mindre än hälften!
Idag lastade jag in Ian i bilen och han och jag drog till Ullared och GeKå’s. 2½ timma tog det oss att hitta det vi skulle ha och det allra viktigaste gick vi till först, längst bort nästan, där hittade vi då eltandborstarna. Jag har verkligen saknar eltandborsten efter att den gamla gav upp efter ca 8 år!
Nu har vi en ny….

Nu är då alla julklappar klara till ungarna (bonusarna kvar dock) och till kusinerna.

Bildkälla; Klicka på bilden

Ian får:
3 st huvtröjor
En leksaksgitarr med en massa finesser
Tejp, suddigum
Tuschpennor
Lego

Ludde får:
Lavalampa
Ny skolväska
En armbandsklocka
Teskedspappans gamla mobil med kontantkort.
Lego

Alfred får:
3 st legopaket
Huvtröja
Dumpers
(Kanske köpa en tumstock eller måttband också)

Hannes får:
Ett tåg
2 par byxor
Huvtröja

Faktiskt så tror vi inte på att dränka ungarna i julklappar! De får några stycken av oss, några av farmor/bonusfarfar och några av morfar/bonusmormor, det räcker.

Jag har varit med om när barn har givit tillbaka presenter och säger ”den här vill jag inte ha” och även ”va? har du inte fler?”. Tankar jag får då är ”du ska jävla inte ha några presenter/julklappar!”, jag säger det aldrig högt men nog har jag sagt till barnen ifråga att ”du ska vara tacksam över att du har fått presenter över huvudtaget” och ”Fler? Vet du, nästa gång får du inga alls, känns det som en bra deal?”

Får jag höra mina yttra nåt liknande så blir de upptejpade på väggen!