Etiketter

,

Sedan var det full rulle, Ludde och Teskedspappan for till vårdcentralen och fick  hostmedicin till gullungen som har hackat värre än en 78-varvare, de senaste dagarna. De tog även systemet och julölen (vår familj har inga problem med alkohol och tar sig en öl till maten och en virre på kvällen). 
När de kom tillbaka var det bara för Teskedspappan att dra till jobbet, han jobbar till 5-tiden inatt, skitkul! Sedan börjar han igen halv fyra på juldagsmorgonen.

För min del var det fullt av att härja med ungarna som är inne i nån fas, allihop på en gång! Vägra-lyssna-gör-som-jag-vill-OCH-allt-jag-vet-att-jag-inte-får-fasen. *argh*

Lägg till på det att jag tvättade hela dagen, städade, grilljerade skinka, lagade middag, bäddade om bonusens säng… låter inte mycket men jag har fan haft att göra hela dagen. Enda stunden jag satt ner var när jag såg Hem Till Gårdens sista avsnitt innan juluppehållet *gillas INTE*

Gröten som blev bra...Nu ikväll har jag kokat gröt, första omgången fick jag börja om för när jag kokade upp andra gången så kokade den upp för snabbt så det blev alldeles svart i grytan, Hannes hade bajsat och jag satt fast i bytandet av den… Andra gången blev mycket bättre.

Sedan har jag startat en tradition ikväll hoppas jag, jag har bakat struvor, både glutenfria och vanliga. Båda i olika former, så vi kan skilja på dem.

Nu är det inslagning av de sista klapparna, stuva in allt under granen och så invänta när stora kaoset utbrister imorgon…. Hannes och en hel gran full med julklappar… jag behöver inte säga mer va?