Etiketter

,

Idag har vi inte gjort så mycket, vardagen har kommit igång med allt vad det innebär av kuskande. Lämna/hämta vi skolskjuts och förskola, sedan när man väl kommit hem med allihop så ska Ludde iväg till Funkids. Sedan ska han hämtas 1½ timma senare… Allt sådant går jättebra när Teskedspappan är hemma men det är han inte idag..
Det känns också att jag fortfarande ligger efter energimässigt efter min förkylning, jag blir fortfarande snabbt trött och jag var tvungen att sova middag lite när Hannes sov middag. Ian och Alfred spelade på datorn så jag tror inte ens de märkte att jag sov 1 m bort…

Idag så tog jag med de två små i affären och när vi hämtade de två stora. Jag ville inte att Hannes skulle hinna somna innan vi kom hem, och han höll full sula kan vi säga 😉

Här är även ett klipp på när de lekte för fullt… Under detta kommer ett klipp på hela högen i soffan, som de brukar hålla på….