Och ärligt talat så är jag besviken! Jag gick dit för att lyssna på vad nya läroplanen innebär, men halva tiden gick åt till att lyssna på en familjs åsikt om skolan

Jag förstår om man blir negativ och känner sig felbehandlad i kontakten med skolan, när man inte får den hjälp som man anser sig behöva. Ett föräldramöte om läroplanen är kanske inte rätt medium att ta det i…

Att även förringa andra föräldrar, som är mer än nöjda med den hjälp de har fått med sina barn, som har behövt särskilt stöd, känns inte heller som en korrekt handling på föräldramötet.

Jag är nöjd med personen som gick igenom läroplanen och allt annat, men just att all ältande om hur dåligt allt var gjorde att jag kände mig besviken över att jag fick säkert inte ens hälften av den information jag var där för att få.

Efter 1 timma var energierna i rummet så negativt tunga att jag kände som ett betongblock på huvudet och det bara snurrade… Jag försökte skydda upp men det hjälpte bara lite, det krävdes sådan koncentration att jag tappade tråden om vad föredragshållaren sa…

Så jag får väl kolla vad läroplanen innehåller på nätet…