Etiketter

,

I fredags körde Teskedspappan de tre största barnen till farmor, det var årets happening – julgransplundring och jag kände mig en smula tagen efter den långa och påfrestande förkylningen och allt som har dragit igång med nya anställningen så jag och Hannes stannade hemma. Teskedspappan jobbade hela helgen så han har vi knappt sett.

Lördagen kom med shopping på schemat och jag fick tag i födelsedagspresenter, garn, skor till Affe och jag fick lämpat av lite sålda saker och så gav jag Affes gudmor en lite tidig födelsedagspresent. Hon fick min X10 mini pro nu när jag förälskat mig i min iPhone! Pure, pure love! 

När vi var och fikade hos en kompis som vi (jag) säkert inte träffat mer än på stan, sedan jag och Teskedspappan gifte oss för 10 år sedan, så bestämde det sig för att snöa och det ordentligt!

När jag och Hannes kom hem efter 5 timmar, hade vi fått 11 cm snö! Det hade inte slutat snöa heller så att köra till Ljungby, bl a på små vägar som knappt plogas… frestade liksom inte direkt. Snabbt bestämdes att de stora barnen fick stanna en dag till hos farmor.

Söndagen kom med strålande väder!!! Jag fick sovmorgon av Hannes fram till 9. Hannes sov i och för sig till 9:20 men töntiga Selma började muffa vid 9, hon hörde väl någon som pratade när de gick förbi på gatan eller nåt… Muffade gjorde hon (muffa = småskälla utan att öppna munnen).


Frukostvälling


Hannes älskar stenbitsrom, så pass att han äter det med sked i mängder….

Framåt 12.30 körde vi till Ljungby för att möta farmor, ”farfar” och barnen. Hannes fick vara hon Luddes gudmor så han inte behövde kuska 14 mil till ingen nytta och jag satt och beundrade den underbara vägen mellan Oskarström och Simlångsdalen, där är helt underbart vackert!!! Om än lite osmidig att köra på vintern, men tar man det lugnt kommer man fram….

Jag kom till Ljungby, hämtade barnen och körde hem igen… sedan gick det i ett tills det var dags att lägga barnen och sedan ta det lugnt i soffan… nä just det, skriva ut faktura för att kunna skicka handledsvärmare till beställaren och då måste jag fisk upp det ena paret som Hannes slängt ner bakom soffan…

Det var dock inte bara handledsvärmare jag hittade bakom soffan…

  • Ett par handledsvärmare
  • 3 stickmarkörer
  • 2 hårnålar
  • en gammal telefon som ungarna leker med
  • ett mysdjur
  • en plastpåse
  • 2 hårsnoddar
  • ett LED-värmeljus
  • en bit pepparkaka
  • en sax

Den lille Hannes har varit effektiv tror jag :-k