Ja, även jag faktiskt, svårt att tro det men såere…

Igår fick jag två omnämnanden i en Awardgiva. Liebster Blog Award heter det och man ska ge det vidare till 5 av sina favoritbloggar. Om man googlar på det så är det både bild och förklaring med och att man inte får ge det till någon med över 200 läsare… Nåja, jag utesluter de största och inriktar mig på de mindre…

Jag har fått från två olika ställen, men de båda känner varandra 🙂

Nettan – Livets Pussel, och Annelie – anneliestankar, två tjejer jag lärde känna genom Föräldrakanalen under 2003 när vi väntade våra feb04:or. Det har delats glädje och sorg genom kablarna och vi har träffats och umgåtts genom åren… Två helt underbara tjejer med snarlika livserfarenheter och underbara familjer….

filoZopfie
En go tjej som jag inte haft så mycket tillfälle att lära känna innan, innan vi hittade varandra på Facebook och även våra bloggar. En ”syster” i antalet lager skinn på näsan och antal grader QueenBitch-tendenser… Men ändå i respekt för de olikheter i våra åsikter.

CamillusBacillus
Luddes gudmor, publicerad poet med helt underbart språkbruk. En härlig människa som dras med sin livspartner i smärta men som jag ändå alltid ser vara livsglad trots allt. Älskar henne!

Vardag och fest med 5 barn
En tjej med härlig humor och genushäxa precis som jag 😀 KUNDE hunnit träffas i somras när jag var på Gotland men hon hade då mage att föda barn så det hanns inte med 😉 Men jag kommer nog åka till Gotland fler gånger….

Bara Ord
En tjej som går från ytterlighet till ytterlighet, jag är alltid imponerad av hennes målmedvetenhet trots sjuka barn och andra käftsmällar som livet ger….

I huvudet på en mammaledig utlandssvensk
Goa härliga stick-/virkkompisen som jag lärde känna via nätet och sedan i verkligheten innan hon hann flytta till Norge, kanske hinner jag hälsa på när hon kommer till sverige igen, den här gången för att föda sitt andra fina barn.