Etiketter

,

Varje gång Hannes får feber/förkylning så får han kärlbristningar på kinderna, det slår liksom inte fel! Jag trodde han hade feber natten till torsdag, i och med att han sov så ville jag inte ta tempen, han blir så arg när man sätter scannern i örat på honom… På morgonen hade han jättefnasiga kinder och kärlbristningar så jag behövde liksom inte undra, feber it was!
Enda problemet jag har med det är att jag undrar varför 😉

Han är lite piggare idag än de senaste dagarna, han har bara sovit middag en gång, men på vilket sätt *fnissar lite* Han somnade i bilen på väg inte till Busfabriken där jag fick dumpa Ian och Affe på födelsedagskalas. Jag körde hem igen och väl hemkommen hade han vaknat, bra där, eftersom jag inte kan backa in bussen på gården pga snön.
Väl inne så började han stöna och stånka och anta en nyans á la plommonlila i ansiktet och sedan kom lukten… Halvvägs igenom bajsandet så lade han sig på golvet och där somnade han mitt i alltihop. Han fick sova, jag fotade och lade sedan en filt över honom, vi har ju lite kalla golv här….