Idag kom makens nya erövring hem. Han har åter köpt bil utan att jag har sett mer än bilder på den…. Fast den här gången tror jag att han har gjort ett…. klokare, val av bil än förra gången. Nog för jag älskar Smart:en över alla andra bilar, så var det inte vidare familjevänlig.
Man fick knappt in en veckohandling i den och definitivt inte mer än ett barn åt gången. Att man inte kunde sätta sig i den utan att välta in eller för den delen, välta ur den, gjorde väl sitt också…
Men jag kommer sakna den….

Fast nu skulle jag ju hälsa den alldeles nybilsstinkande luktande bilen välkommen till familjen och hoppas att den håller många år framöver! Den är lite rolig att köra faktiskt, man går in och sätter sig i den och man har inte någon motorhuv framför sig, bara ett gigantiskt skyltfönster. Det känns så i alla fall…
Den ansluter direkt till iPhonen (efter den första initierande anslutningen) och man kan ladda ner sin telefonbok till bilen! Dessutom är det riktigt bra handsfree i den!!

Man kan väl säga att vi är som barn på julafton, det är vår första alldeles nya bil vi har köpt, så det kan vi väl få vara…. och vi behöver inte längre tänka på hur vi ska lösa logistiken, Teskedspappan kan åka direkt och hämta barnen när han slutar utan att behöva åka hem och byta bil först, eller för den delen, direkt till jobbet.

Fast vacker är den inte 😉

Här är vi på väg i premiärturen… Till Konditori Sockerdrömmen för Semlor på Fettisdagen!