Det var med en liten klump i magen som jag gick till simhallen idag, skulle jag få en utskällning av PMS-kossan idag också?

Men ungarna skötte sig exeplariskt idag och människan var där men ignorerade mig totalt *skönt*
När jag skulle duscha Alfred så sa jag till honom att han kunde skölja av sig själv och att han fick en bättre dusch hemma sedan.
Alfred, världens mest vetgiriga unge (?) ville så klart veta varför och jag förklarade att det finns griniga tanter som inte vet hur varken han eller jag fungerar och som bara lägger sig i om sådant de inte vet något om. Alfred ryckte på axlarna och hoppade i duschen och med lite lock och pock så fick jag honom att duscha det mesta av huvudet.

För de som inte är insatta i Alfred; Han har verkligen en utvecklad fobi för att få vatten i öronen och skriker hysteriskt när man duschar honom, man måste då bryta honom och det ganska barskt för att han ska lyssna. Ett par gånger har jag misslyckats att bryta honom med en ordentlig kräkpöl som resultat.

Det var alltså det här, mitt barska brytande av Alfreds uppbyggande av hysteri, som var att jag ”alltid är på dåligt humör”…  det var alltså det där som jag fick en ordentlig utskällning på grund av, för två veckor sedan.

Jag har god lust att låta honom bygga hysteri tills han kräks och rikta in honom mot henne och fråga vilket hon tycker är bäst, att jag får ta hand om mitt barn på det sätt som krävs eller att jag ska tillfredsställa henne?