Etiketter

,

Alfred är med i musiklekis och idag var det dags igen med familjegudstjänst och uppträdande av barnkören som består av musiklekis och unga gunget.

Ludde spelade på mobilen en stund och gick sedan längst bak i kyrkan där det finns en lekhörna. Ian följde med honom och sötnosen Ian kom efter en stund fram med en lekpåse med bilar till Hannes. Hannes smet emellanåt och skulle dunka med dörren till bänkarna, som finns längst fram intill väggen. Affe far runt som en hajpad iller på uppåttjack, en hink valium hade varit ett bra mellanmål innan kyrkan.

Vi kommer igenom gudstjänsten utan större nervsammanbrott och efteråt var det kvällsmat i församlingshemmet och det bjöds på fyllt franskbröd med sallad. Då börjar nästa kamp….
Hannes äter allt, föredrar dock grönsakerna och fyllningen.
Ian var inte överförtjust i fyllningen men åt brödet och 3 omgångar med grönsaker och enorma mängder dressing.
Ludde vägrade som vanligt salladen och petade ut köttfärsfyllningen, den innehöll ju för sjutton kål och lök!!! Han åt väl avskrapad franskbröd….
Alfred åt knappt nåt av nåt…

Tidigare på dagen hade Ludde och jag fått lite försenade födelsedagspresenter och i Luddes var det lego! Han byggde ihop den direkt när vi kom hem och knappa 10 minuter tog det honom att bygga ihop bilen… Snart finns det inte nåt lego som utmanar honom vad det gäller ihopbyggandet. Hans utmaningar ligger numera i att hitta på mer fantasifulla lösningar än vad lego själva har gjort.