Etiketter

Idag kom den första ihopsättningen av ord från Hannes!
Det kommer hela tiden enstaka ord och så ordet ”tittadär”. Han har det senaste lärt sig både titta och där men just tittadär var först.

Idag när Teskedspappan gick till jobbet vid 18.50 så var det vinkande och ”hejdå” flera gånger tills det kom; ”Hej då pappa!” och i vanligt mamma-med-blödigt-hjärta-ordning så var det ju så klart sååååå sött!

  • Mamma
  • Pappa
  • Hejdå
  • Hej
  • Titta
  • Där
  • Äja (Ian)
  • Ella (Selma)

Han har inte bred repertoar men han är expert på att komma långt med ”huh-huh-huh” som en liten apunge. Tjattret i kombination med teckenspråk så vet jag oftast direkt vad han vill. Jag tjötar ord med honom för jämnan och ”kan du säga lampa” osv, men icke, på frågan om han kan säga lampa så pekar han på den, så han vet vad lampa är men ser ingen anledning att säga det…