Etiketter

,

Här har vi kört på för fullt ute och arbetsdagen avslutades med att hämta en magsjuk Alfred på förskolan. Jäkligt knepig magsjuka, jag och Teskedspappan var sjuka natten till torsdag och idag blir han sjuk…
Det blev två ordentliga arbetsdagar på 2 veckor. Tur då att mycket av mitt arbete kan skötas även fast barnen är hemma, om än omständigare att jaga Hannes samtidigt som jag ska bokföra t ex *haha* men det går…

Nu har gässen lagt 12 st ägg och Hedvig ligger ganska ofta på dem

Nu är det nog dags för att börja ruva, jag hoppas att det finns någon gässling i alla fall

Helge, den stolta fadern, vaktar och man får passa sig när man kolla in äggen

så man inte får sig ett tjuvnyp, han är bra på att smyga.

Jag utnyttjade Ludde till att banka in kofoten med hammaren
Det här är vad jag hann idag mellan 13-15 när Alfred kom hem
Två halvväggar på grishuset är nere.
När jag gick in med småttingarna så tog Teskedspappan över och han var inte lika hårt arbetande som jag, han tog motorsågen…..
För att inte gässen ska smita ut så får vi ta taket som provisoriskt staket.

(Fotat genom matrumsfönstret)