Etiketter

, ,

Det var en behaglig start på dagen, Teskedspappan tog barnen till dagis/skolan, ni aaaanar inte hur skönt det är att få börja dagen i min fart utan att tjata på barn….

Jag övergick, efter frukost, till att stängsla så att gässen inte rymmer över till kommunens gräsmatta på framsidan andra sidan gatan… Jag har varit och hämtat dem där några gånger, men bara några… Gässen var ganska nöjda över att få vara i dammen igen. Dammen ligger alltså utanför deras hage, men numera så är det stängslat mellan hagen och dammen och förhoppningsvis knallar de inte ut i skogen istället…

Gässen och dammen
Vi fick röja lite för att få staketet på plats…
Ni anar hur jag känner mig bland?
Idag har jag jobbat med:
Spett
Yxa
Buntband
Fårstängsel
och jag bar in motorsågen som Teskedspappan lekte med…
Jag är rädd för motorsågar…

När man satt fast stängslet vid stolpen och tittar upp och ser det här, då inser man hur glad man är att man har det jobb man har, gratis träning, frisk luft och underbar utsikt från kontoret!

Dagens åsikt:
Jag kommer aldrig och någonsin tycka att det är ok att köra bil och prata i mobil samtidigt!! Möjligtvis kan jag sträcka mig till att det är okej i headset!
Teskedspappan klarar det bra att köra och prata samtidigt, jag gör det inte, och med forskning i ryggen så tänker jag inte vika mig, det borde förbjudas!

Idag höll jag på att få en person i sidan, den sida där Hannes sitter och för tillfället satt, pga att suggan inte kan köra bil och prata i mobil samtidigt!
Är jag i rondellen så ska jag inte behöva tvärnita för korkade idioter med mobilen i högsta hugg, klistrad intill örat, och som är på väg ut framför mig! Hade jag haft mindre bil är Gigantus Minibussis så hade hon säkert inte stannat utan jag hade fått tvärnita för att inte utsätta mig och mina barn (!) för fara.
Nu ska jag fan ha ett signalhorn som väcker döda!! Det händer nästan dagligen att folk, som inte ens borde ha lämp, dräller ut i rondellen framför mig. Vilket innebär seriös skaderisk för både mig och mina barn….

När jag är ensam i bilen, då bromsar jag inte….

Bara så du vet…..