Etiketter

Om du bor i Oskarström, är förälder till en lång smal kille, i övre tonåren, som brukar köra en stor vit cross/offroad på slingan ovanför Hemköp – Grattis! – Du har totalt misslyckats med din uppfostran!

Din son är uppkäftig och begriper inte att jag ber honom sänka farten på vår gata för att han kör för fort! Sedan skiter jag i om han anser att han inte kör fortare än mopparna! Vilka också håller en jävligt hög fart förbi på gatan.

Jag skiter i om han kör 10 km/h, kör han på mina barn, kör han ÄNDÅ för fort!

Han lyssnar inte på argument kör bara sitt ”jag tar det ju lugnt” som en hackig skiva och begriper inte att vi bor här, det gör inte han!

Jag kommer nu ladda med vattenhinkar vid staketet, saktar han inte ner så kommer jag kyla av honom. Eftersom han hörs lång väg så är det inget problem att hinna ut till gatan….