Idag tog jag barnen på skattjakt!

Jag laddade ner en app igår och hittade snabbt 3 st ”cachar” inom 1 km. Den närmaste var ca 570 m bort och den tog vi idag. Hannes var inte så pigg så vi nöjde oss med en. Jag är rätt övertygad om att han har fått rotavirus, läser jag på om det så är allting enligt ”skolboken” [länk om rotavirus].

De andra har iofs haft det för inte så länge sedan och ingen annan påvisar symtom på något sätt, ska ta ett snack med SVU sedan om de andra kan ta sig till skola och dagis imorgon.

I alla fall….

Vi drog igång Geocaching-appen och begav oss iväg, jag visste på ett ungefär var den skulle finnas någonstans och lät ungarna försöka hitta den, och det gjorde de! Dock var det ingen penna i ”skatten” så det ska jag ta med nästa gång, får köra dit i veckan och skriva på lappen…

Efteråt fick barnen belöning för den eminenta skattjakten att de fick festis på vägen hem! Det här gör vi fler gånger, vi har två till inom gångavstånd!

 Invigde nya ”räser-vagnen” och Hannes var nöjd! Riktigt härlig att köra!
Dääär var den….